Popis
Stůl svařovací PRO 3000x1480x15mm ALFAIN
Technické parametry svařovacích stolů:
- stabilní a masivní konstrukce
- nejvyšší kvalita zpracování
- perfektní rovinnost stolu [+/- 0,5 mm na 1m]
- vyrobené z S355J2 + N *
- tloušťka pracovní desky 15 mm
- otvory ø 28 v mřížce 100 x 100 mm
- tři řady otvorů na bočních stranách
- zkosené otvory pro snadnou montáž nástrojů
- vyrytá mřížka 100 x 100
- nastavitelné nohy stolu (standardní výbava) nebo kola s nastavitelnýma nohama (doplňková výbava)
- výškové nastavení stolu se standardníma nohama cca 880 - 930 mm
- lze libovolně kombinovat, aby se prodloužila pracovní plocha
- všechny stoly jsou vyztuženy žebry
- upínací desky jsou frézované
- stoly se vyrábí v libovolných velikostech
- svařovací stoly jsou vyráběny podle normy ISO 2768 - 1
Typ stolu: standardní
Rozměr pracovní desky: 3000 x 1480 mm
Výška boční strany: 200 mm
Tloušťka pracovní desky: 15 mm
Průměr děr: 28 mm
Počet nohou: 8
Hmotnost stolu: 980 kg
Nosnost stolu: 5600 kg
Technické parametry svařovacích stolů:
- stabilní a masivní konstrukce
- nejvyšší kvalita zpracování
- perfektní rovinnost stolu [+/- 0,5 mm na 1m]
- vyrobené z S355J2 + N *
- tloušťka pracovní desky 15 mm
- otvory ø 28 v mřížce 100 x 100 mm
- tři řady otvorů na bočních stranách
- zkosené otvory pro snadnou montáž nástrojů
- vyrytá mřížka 100 x 100
- nastavitelné nohy stolu (standardní výbava) nebo kola s nastavitelnýma nohama (doplňková výbava)
- výškové nastavení stolu se standardníma nohama cca 880 - 930 mm
- lze libovolně kombinovat, aby se prodloužila pracovní plocha
- všechny stoly jsou vyztuženy žebry
- upínací desky jsou frézované
- stoly se vyrábí v libovolných velikostech
- svařovací stoly jsou vyráběny podle normy ISO 2768 - 1
Typ stolu: standardní
Rozměr pracovní desky: 3000 x 1480 mm
Výška boční strany: 200 mm
Tloušťka pracovní desky: 15 mm
Průměr děr: 28 mm
Počet nohou: 8
Hmotnost stolu: 980 kg
Nosnost stolu: 5600 kg
Hmotnost | 300 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.